Iznajmljivanje prostora za smeštaj stvari

Često se pri selidbi stana, firme ili lokala mozete susreti sa problemom da novi prostor u koji treba da predjete nije spreman na useljenje. Razlozi mogu biti raznovrsni:kašnjenje majstora, vlasnici koji napuštaju prostor nisu stigli na vreme da se isele ili su rokovi takvi da ste morali da napustite svoj objekat a u novi još nije vreme po ugovoru da udjete. Može se dogoditi da stan treba renovirati a ne znate gde sa stvarima za to vreme. Mi za sve imamo resenje. Skladištenje robe može biti na na dan, mesec a i duže ako je potrebno

Agencija za selidbe Novi Sad omogućuje svim svojim korisnicima skladištenje stvari tako sto cete sve svoje stvari ostaviti u neki od nasih skladišnih prostora. Skladištenje robe i stvari kod nas obuhvata iznajmljivanje celog magacina ili samo dela prostora ako su u pitanju samo lične stvari. Od sada mozete da spakujete stvari u naše kvalitetne kartonske kutije za selidbe i mi ćemo ih transportovati  iz Vašeg doma ili firme do našeg magacina što će Vam omogućiti višak slobodnog vremena.

  • Naši radnici dođu na željenu lokaciju
  • Kombijem odvoze sve stvari koje ste spakovali (ili oni pakuju stvari)
  • Dovoze robu u neki od naših magacina ili skladistenih prostora.
  • Stvari ostaju onoliko vremena koliko vama treba
  • Po isteku vremena odvoze stvari na Vašu novu lokaciju.

Skladištenje stvari i robe vrsi se bezbedno i lako, a nase prostorije su dobro zaštićene, prostrane i pogodne kako za sitne stvari, tako i za ogroman nameštaj, mašine, čamce i slicno.

Poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Skladištenje robe  je jedan od nasih prioriteta i delatnost koja je sastavni deo našeg posla.. Naši radnici daju sve od sebe da Vase stvari bezbedno i brzo stignu u Vas novi dom ili poslovni prostor. Imajte na umu da smo korektni sa cenama i da definitivno pruzamo najkvalitetnije usluge.

Najbitnija stavka ove usluge je što je jedinstvana u gradu po mogućnosti iznajmljivanja magacina na dan, mesec ili više meseci i to po povoljnim cenama. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme tu je jedinstvana usluga agencije za SELIDBE NOVI SAD – skladištenje robe na dan ili mesec.