Selidbe iz privatnih stanova ili kuća, pojedinca ili celih porodica su najčeći poslovi koje obavlja naša agencija.

Najveći obim selidbi koje naša agencija obavi svake godine odnosi se na selidbe stanova i drugih kategorija stambenih prostora. Na terenu se često suočavamo sa brojnim preprekama, kao što su uske ili jednosmerne ulice, visoke zgrade bez liftova, kabasti predmeti koje treba izneti i preneti i sl. Naši stručni radnici će obaviti sve što je potrebno da vaša selidba prođe bez ikakvih problema. Samo jedan pogled na vaš stan nam je dovoljan da procenimo koliko selidba može trajati i koliki obim posla podrazumeva, tako da vas možemo upoznati sa svim tim informacijama pre nego što krenemo sa selidbom. Godine iskustva koje imamo govore bolje od nas, potvrda su našeg kvaliteta i govore u prilog tome da smo jedna od najboljih i najpouzdanijih službi za selidbe.

Za nas ne prestavlja problem ukoliko se vaš stan nalazi na četvrtom ili petom spratu bez lifta. Ukoliko vaše stvari ne mogu stati u lift ni to nije problem. U timu imamo obučene radnike za svaki tip posla i za svaki zadatak. Veliki broj radnika koji nam stoji na raspolaganju u mogućnosti je da isprati i najteže selidbe.

 

Nameštaj i pokućstvo, koje je neko ceo život sticao i kućio se, su izuzetno vredne stvari nekom pojedincu ili nekoj porodici. Neko je i sentimentalno vezan za određeni predmet ili komad nameštaja, jer ga je dobio kao poklon ili ga čuva kao uspomenu. Služba za selidbe Batinić poseduje izuzetno sposoban i iskusan tim radnika koji će vam upakovati, zaštiti i bezbedno preseliti kompletne stvari iz vašeg doma. Sve će to biti uradjeno u urednim i čistim vozilima. Nekada je čak zgodnije odraditi selidbu na primer sa dva kombija za koje ima dovoljno mesta da priđu samoj zgradi i određenom ulazu, nego da radnici moraju nekoliko desetina metara dalje da nose do kamiona. Medjutim, kada se transport vrši na neku dalju lokaciju kamion je neizostavan deo selidbe. Naša vozila poseduju adekvatnu opremu za transport nameštaja. Tu opremu radnici koriste pri slaganju nameštaja u tovarni prostor u cilju bezbednog transporta selidbenih stvari.

Tu smo za vas, bilo da vam pomognemo nekim savetom ili uradimo kompletno preseljenje