Selidbe firmi zauzimaju značajno mesto u našim radnim aktivnostima. Svakodnevno se susrećemo sa preseljenjima nameštaja i opreme iz radnji i firmi koje se bave raznim delatnostima. Mnoge firme dug period budu na istoj lokaciji i izbegavaju da se sele zbog toga što promena lokacije može da ima negativan uticaj na njihovo poslovanje. Neke firme su vezane za već postojeću infrastrukturu na kojoj se nalaze ili im uspeh poslovanja direktno zavisi od lokacije. Za razliku od njih postoje i one firme koje su u neprestanoj ekspanziji pa im nije od toliko velike važnosti lokacija na kojoj se nalaze. To su u Novom Sadu uglavnom kompanije iz IT sektora.

Agencija Batinić poseduje zavidno iskustvo u preseljenju većih, srednjih i manjih firmi. Neke poseduju u svom vlasništvu teže komade inventara kao što su velike rashladne vitrine, rashladne komore, teške sefove, profesionalne peći, TA peći, teške fotokopir mašine, vatrostalni ormari za čuvanje dokumentacije ili neke teže muzičke instrumente kao naprimer polu-koncertni klavir. Određene firme u svom inventaru podrazumevaju teške industrijske mašine koje mogu biti izuzetno ne samo teške već i nezgodne za manipulaciju i transport. Naša ekipa se dosta puta susretala sa istima i uvek uspešno rešavala zadatke koje je imala pred sobom. Ništa manje nije važna ni oprema: kompjuteri, monitori, stolovi, radne stolice, televizori, skeneri, fotokopir mašine, pultevi, bela tehnika, specijalni alati kao i važni dokumenti i registri koji se moraju sačuvati. Zato naši radnici uvek maksimalno skoncentrisani pristupaju svakom poslu.
Ono što je karakteristično za našu agenciju je da ugovorene poslove uvek izvršavamo na vreme i u skladu sa zahtevima firme koja se seli. Mi znamo da svaka firma ima isplanirano vreme i rok do kada želi da se preseli a zatim nastavi sa svojim oubičajnim aktivnostima. Tu smo da im u tome pomognemo.