Nasa agencija- KOMBI PREVOZ NOVI SAD je poznata  po tome sto  je veoma brza i efikasna .Po najpovoljnijim uslovima obavljamo selidbe i prevoz robe na teritoriji Novog Sada i okoline. Ovim poslom se uspešno bavimo više od 20 godina o čemu vam mogu posvedočiti naši verni klijenti.

U našem voznom parku posedujemo  KOMBI VOZILA različitih veličina koja su veoma pogodna za selidbe u većim gradovima kao sto je Novi Sad. Za prevoze na udaljene relacije imamo u ponudi i kamione….U gradskim uslovima kao sto je slučaj u Novom Sadu za selidbu je najbolje koristiti KOMBI VOZILO. Sa njim mnogo lakše proći kroz gradsku gužvu nego kamionom, a dovoljno je veliko da u njemu mogu stati sve vaše stvari koje želite da preselite. Naša KOMBI VOZILA su veoma pouzdana jer su stara svega nekoliko godina. U slučaju da imate dosta stvari i da one ne mogu stati sve u kombi, možemo doci sa dva kombi vozila. Tako ćemo selidbu  obaviti u jednom potezu,bez gubitka vremena, u bilo kom delu Novog Sada.

KOMBI SELIDBA U NOVOM SADU

Ukoliko živite u Novom Sadu i iz nekog razloga ste odlučili da promenite vas stan. Našli ste stan koji je bliži vašem poslu, ili ste našli stan u samom centru Novog Sada i sada razmišljate kako da preselite sve vaše stvari iz starog stana u novi. Razmišljate koje je najbolje i najpovoljnije rešenje, razmišljate kako to da obavite a da ne oštetite neki komad nameštaja.

Vašim mukama je došao kraj! Sve sto treba da uradite jeste da pozovete našu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD. Naši iskusni radnici doći će do vas u najkraćem mogućem roku i na licu mesta dogovorićemo se o svemu. Besplatno će izvršiti procenu selidbe, reci će vam da li je potrebna jedna, dve ili više tura kombi vozilom. Ako vam naša ponuda bude odgovarala, a verujemo da hoće, selidbu ćemo otpočeti odmah. Sve vaše stvari naši radnici će utovariti u naše kombi vozilo. Naravno pre utovara glomaznije komade nameštaja će rasklopiti a lomljive stvari će se pažljivo upakovati u kartonske kutije . Sve to ćemo natovariti u naša kombi vozila. Tako upakovane stvari transportovaće na vašoj novoj adresi, istovariti, rasklopljen nameštaj će sklopiti i uneti u vas novi dom.