Kamionski prevoz i selidbe kamionom su veoma bitna usluga ukoliko vam je potreban veliki tovarni prostor za prevoz robe i stvari. Za velike selidbe iz Novog Sada u druga mesta u Srbiji često je neophodno angažovati kamion. Kamioni su vrlo praktična vozila, prevoz kamionom je odlično rešenje jer u njega možete smestiti velike količine robe i stvari za prevoz, tako da ne morate da se vraćate nekoliko puta da biste sve svoje stvari prevezli na izabranu destinaciju. To je naravno bitno kada su u pitanju velike udaljenosti na koje je neisplativo ići u više puta kombijem.

Kamioni se mogu iskoristiti za sve vrste selidbi, za prevoz bilo koje vrste robe i brojne druge usluge koje vam mogu biti od koristi. Svi naši kamioni opremljeni su svim neophodnim tehničkim elementima, tako da možete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne i da se njima propisno rukuje kada se vrši kamionski transport. Zbog svojih dimenzija i visokog patosa često je otežan utovar pa i samo preseljenje tako da se selidbe kamionom koriste isključivo u situacijama kada je to neophodno.

Uslugu kamionskog prevoza možemo da vam ponudimo u sklopu organizovane selidbe vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora, ali i zasebno, ukoliko vam je samo potreban prevoz robe do određene destinacije. Ukoliko su vam potrebni ljudi za utovar i istovar, naši radnici su vam na raspolaganju, a godine iskustva učinile su da postanu pravi stručnjaci i profesionalci u ovom poslu.

Za veće selidbe i transport velikog broja nameštaja, inventara firmi ili drugih tereta predlažemo kamionski prevoz. Takođe kamionski prevoz je pogodan za transport robe iz kontejnera koje se transportuje iz inostranstva kao i mašine većih gabarita.Agencija za selidbe Batinić iz Novog Sada dugi niz godina uspešno obavlja selidbe kamionskim vozilima u zemlji i za inostranstvo..