PRODAJA KARTONSKIH KUTIJA ZA SELIDBE

Prodaja kartonskih kutija u Novom Sadu se nametnula  kao svakodnevna potreba. Novi Sad je grad u kome je često potrebno  brzo reagovati, izvršiti selidbu stvari u kratkom vremenskom roku ili poslati paket. Često je to povezano sa hitnom nabavkom ambalaže u kojoj bi se stvari sačuvale od prljanja ili slučajnog loma.

Streč folija
Zaštita nameštaja

Da bi preseljenje proteklo što bezbolnije, odlučili smo da omogućimo našim potencijalnim klijentima da  mogu u svako doba da nabave sve što im je neophodno. Tu prvenstveno mislimo na kartonske kutije za selidbu.

Takodje vršimo i prodaju široke selotejp trake, streč i puc-puc folije.

Kartonske kutije možete kod nas u Novom Sadu kupiti po ceni od 120-200 din. u zavisnosti od debljine i veličine kutije. Uglavnom imamo na lageru petoslojne kutije veličine 60x40x40 po ceni od 150 din. koje su se pokazale najpraktičnije. Tu su često i manje kutije koje se koriste za pakovanje papira i knjiga kao i kutije podesne za lakše stvari i garderobu.

Vršimo i dostavu kutija na adresu kupca. Kupovinom 10 ili više kutija dostava na teritoriji Novog Sada iznosi 500 dinara.

Prodaja kartonskih kutija Novi Sad
Prodaja kartonskih kutija Novi Sad